Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding


A: Relatietherapie in Zwolle

Door relatietherapie een betere verbinding met elkaar

We zijn dankzij de sessies met Gert echt weer in staat om naar elkaar te luisteren, elkaar echt te begrijpen en daardoor beter met elkaar te verbinden. Niet in de laatste plaats komt dit omdat Gert ons allebei als individu echt ziet en de ruimte geeft om alles te delen. Dat geeft ieder weer het vertrouwen om de volgende stap te zetten. Wij bevelen Gert van harte aan, maak er samen iets moois van.


maandag 23 november 2020
F: therapie

Na een heftig life event en een onverwerkte scheiding kwam ik met Gert in aanraking.

Vragen als: Wie ben ik, wie mag ik zijn, welke plek mag ik innemen, speelde een grote rol.

Ik heb geleerd dichter bij m'n gevoel te komen, verantwoordelijk en kwetsbaar te durven zijn. Maar ook juist de dingen die niet van mij zijn bij de ander te laten en te begrenzen.

Ik leerde mezelf en mijn patronen beter kennen, ik leerde wat ik nodig heb om mij veilig te voelen, maar ik leerde vooral dichter bij mezelf te blijven.

Hierdoor kan ik nu het leven gaan leiden wie ik ben.

Gert bood in dit traject veiligheid, respect, reflectie en sturing. Hij liet mij door actieve werkvormen dingen zien en voelen.

Dat was juist voor mij zo nodig omdat ik veel dingen in mijn hoofd oplos en analyseer.

 


maandag 16 november 2020
L: relatie

Samen met mijn man hebben wij bij Gert een lange periode aan ons huwelijk gewerkt. Na een lange periode van intensieve momenten in ons leven waren wij van elkaar weggedreven en vervreemd. Wij begrepen elkaar niet meer en hadden elkaar hard nodig. Door veel gesprekken te voeren en oefeningen uit te voeren kwamen wij van ons eigen "eiland" af en vonden we weer verbinding.

Gert heeft dit proces begeleidt door op een rustige manier sturing aan ons te geven. Door op de juiste momenten de vinger op de pijnlijke plekken te leggen en de vertaling van wat er gebeurde aan ons te geven.  De weg is gelukkig nog niet uitgewandeld maar inmiddels zijn wij wel klaar om weer als stel verder te gaan. Met dank aan Gert.


dinsdag 01 september 2020
J: Therapie

Vorige week heb ik mijn therapie afgerond. Ik liep helemaal vast. Dacht dat ik mijn geheim nooit zou vertellen. Bij Gert is dat wel gelukt. Ik heb een ernstig traumatisch verleden, ik ben als kind seksueel misbruikt (tussen mijn 8e en 14e jaar). De grote wond die vele jaren weggestopt was, kwam aan de oppervlakte. Alles kwam voorbij: verdriet(tranen), schaamte, schuldgevoel, boosheid. Ik heb me bij Gert altijd veilig gevoeld en heb alles kunnen zeggen.


dinsdag 30 juni 2020
Marian: Relatietherapie

Tussen juni 2019 en februari 2020 zijn wij 9 keer voor een sessie bij Gert geweest. Vanaf het eerste gesprek voelde dat erg prettig door de totale acceptatie die wij beide voelden bij Gert. Zijn zachte manier van zijn, de rust, de humor, de wijze van leiding hebben in het gesprek om verdieping te vinden en het samen afstemmen voelde goed. Het gaf de ruimte en de veiligheid om kwetsbaar te kunnen en willen zijn. Tijdens de gesprekken kon alles gezegd worden wat leidde tot inzichten in de bronnen van ons onvermogen en de struikelblokken die er zijn ontstaan in ons en onze relatie. Het heeft ons ondersteund in het luisteren naar elkaar, het hervinden van begrip en het kiezen van andere wegen en manieren in communicatie.


zaterdag 07 maart 2020
 
Powered by Phoca Guestbook